SULTANBEYLİ'YE YENİ BİR SOLUK: AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ TOMBAŞ'IN VİZYONU..!

Sultanbeyli'nin AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, seçim vaatleri kapsamında ilçeye sosyal donatı alanlarını artırarak ailelerin huzur ve güven içinde keyifli vakit geçirebileceği yeni hizmet alanları oluşturmayı hedefliyor.

Sultanbeyli'ye Yeni Bir Soluk: AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş'ın Vizyonu..!

Tombaş, Sultanbeyli sakinleriyle buluşmalarına devam ederken her programda 7'den 70'e tüm vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Gençlerin sorunlarına duyarlılık gösteren Tombaş, tercihlerinin eser ve hizmet siyasetinden yana olduğunu belirtiyor. Gençlik projelerinin gençler tarafından beğenileceğini ifade eden Tombaş, Sultanbeyli'nin daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi konusunda kararlı.

Tombaş, kadınların el emeği göz nuru ürünlerini dijital altyapı tabanlı yeni projelerle maddi değere dönüştürmeyi ve böylece yeni istihdam alanları oluşturmayı planlıyor. Kadınların hem üretimde bulunacaklarını hem de aile bütçelerine katkı sağlayacaklarını vurgulayan Tombaş, halka selam vermedik el, gönül bırakmayacaklarını ifade ediyor.

Şimdiden Sultanbeyli'de büyük ilgi gören Tombaş, ilçenin gönlünü fethetmiş gibi görünüyor. Ayrıca, şehir sevgisiyle dolu olan Tombaş, 0-6 yaş arası çocuklar ve ebeveynler için ücretsiz toplu ulaşım, öğrencilere %40 indirim, İsparklarda %25 indirim, tiyatro, sinema ve müzelerde ise %30 indirim vaat ediyor.

Tombaş, mahalle muhtarlarına özel bir vurgu yaparak, yerel yönetimde işbirliğini güçlendireceklerini ve komşuların ihtiyaçlarını tek tek tespit edip mahalleleri kalkındıracaklarını belirtiyor. Mahallelerin ihtiyaç, talep ve beklentilerini göz ardı etmeyerek Sultanbeyli'nin marka değerini artıracaklarını sözlerine ekliyor.

Saha çalışmalarına her an katılacaklarını ve vatandaşların yanında olacaklarını belirten Tombaş, çarşıdan pazara, caddeden sokağa kadar her yerde Sultanbeyli'yi daha da geliştirip güzelleştireceklerini söylüyor.

Ali Tombaş, Sultanbeyli Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak göreve talip olduğunu ve sultanbeyli'nin güzel yarınları için canla başla çalışacaklarını belirtiyor.

GÜNDEM

DÜNYA