ŞEYMA DÖĞÜCÜ'NÜN SANCAKTEPE'DEKİ EVLİLİK DESTEK PAKETİ!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, 2024 yerel seçimleri için ikinci dönemin startını Sevgililer Günü'nde verdi. Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Başkan Döğücü 14 çiftin nikahını kıyarak romantik bir atmosferde yeni evlenenlere hediyelerini takdim etti. Ancak sürprizler bununla sınırlı kalmadı.

Şeyma Döğücü'nün Sancaktepe'deki Evlilik Destek Paketi!

Başkan Döğücü, Sancaktepe'de evlilik yolunda ilk adımı atan çiftlere yönelik "Sancaktepe Evlilik Destek Paketi" müjdesini verdi. İkinci dönemin ilk sözü olan bu paket, sadece aşkı değil aynı zamanda evlilik hayallerini de destekleyecek cinsten. Başvuru şartlarını sağlayan her Sancaktepeli çift, bu çılgın paketten yararlanabilecek.

Paketin içeriğinde neler mi var? Bir çamaşır makinesi, Sancaktepe Kadın Meslek Edindirme Kursları'nda el emeği göz nuruyla hazırlanan ev tekstili çeyiz paketi ve kahvenin kırk yıllık hatırına binaen bir kahve makinesi! Evlilik hazırlıklarına ekonomik bir katkı sağlayacak bu destek, çiftleri daha da mutlu bir birlikteliğe hazırlamak için düşünülmüş.

Başkan Döğücü, organizasyonda nikahları kıyılan ve hediyelerini alan 14 çiftle bir araya gelerek mutluluklarını paylaştı. Aşkın ve dayanışmanın ön planda olduğu bu özel günde çiftler, Başkan Döğücü'ne teşekkürlerini iletti. Sancaktepe'de evlilik, artık Başkan Şeyma Döğücü'nün destekleriyle daha renkli ve dolu dolu bir serüvene dönüşüyor...


 

GÜNDEM

DÜNYA